Wortels zijn gezond!

Sinterklaas 2 jaar geleden, ik kan het mij nog heel goed herinneren. 5 december zette ik mijn schoen, deed er een wortel in voor het paard van Sinterklaas en zong een aantal liedjes zoals ‘hop, hop, hop, paardje in galop’ en ‘oh kom maar eens kijken wat ik in mijn schoentje vind’. Daarna ging ik slapen en heerlijk dromen over wat ik cadeau zou krijgen van Sinterklaas.

Na een lange nacht vol mooie dromen en avonturen werd ik wakker. Precies één tel had ik nodig om mij te realiseren welke dag het was. Enthousiast rende ik naar mijn schoen om te gaan kijken wat er in zou zitten.
Van een afstand zag ik iets oranjes in mijn schoen zitten. Mijn mondhoeken vielen meteen omlaag en beteuterd stond ik nog even naar mijn schoen te staren. Sinterklaas was helemaal niet langs geweest en de wortel die ik de avond van tevoren in mijn schoen had gestopt, zat er nog steeds in.
Tot mijn verbazing begon de wortel ineens te bewegen en sprong uit mijn schoen zo mijn armen in. Terwijl het ding vrolijk begon te blaffen, keek ik het met grote ogen aan. Het was helemaal geen wortel, het was een hele lieve, schattige, kleine puppy. Hij was wit met een aantal oranje vlekken. En tussen de lange haren verschenen twee stralende kraal oogjes. Mijn geluk kon niet op en van blijdschap begon ik de puppy innig te knuffelen. Het beestje knuffelde me vrolijk terug en liet een flinke lebber achter op mijn wang.

Wortels zijn gezond

"Na een lange nacht vol mooie dromen en avonturen werd ik wakker"

Poppenspel

Sinds deze dag zijn Wortel en ik niet meer van elkaar te scheiden. Waar ik ga, gaat Wortel met mij mee.
Alleen kon ik Wortel nog niet mee nemen naar de kinderen. Dat zou hem bang maken en hij kon nog niet zo goed luisteren. Afgelopen tijd heeft Wortel puppy training gehad. Niet dat het heeft geholpen, want luisteren kan hij nog steeds niet. Regelmatig doet hij dingen die niet mogen en haalt hij, ondanks dat het een hond is, kattenkwaad uit.
Toch wil ik Wortel vandaag aan jullie voorstellen en hoop ik hem binnenkort ook eens mee te kunnen nemen naar jullie zodat jullie hem ook kunnen ontmoeten. Ondanks dat Wortel erg eigenwijs en koppig kan zijn, is hij ook heel erg lief, staat hij elke dag voor mij klaar en maakt mij aan het lachen. En aangezien lachen goed voor je is, zie je maar weer dat wortels hartstikke gezond zijn. 😜

Wil jij Bella Ballon ontmoeten?
Volg Bella Ballon dan op instagram om te zien wanneer ze waar komt.
Nodig haar uit voor een bedrijfsfeest, familiefeest, kinderfeest of elk ander feest.
Of wil je Bella Ballon beter leren kennen, vul dan het formulier hier beneden in en ontvang mailtjes en video’s van Bella Ballon zelf en blijf op de hoogte van het allerlaatste nieuws.
Tot snel!

Blijf op de hoogte van ons nieuws en schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang mailtjes, video’s en leuke activiteiten van Bella Ballon.