TIJD VOOR FEEST!

Het is tijd voor feest

Hieperdepiep Hoera! Het is tijd voor feest! Vandaag ben ik jarig en vier ik het leven! Mijn leven. Alles wat ik tot nu toe bereikt heb en allemaal heb mogen doen in de jaren dat ik op deze aardbol rond loop.
Iets waar ik met plezier op terug kijk en met nog meer plezier op vooruit kijk.

Als klein meisje had ik al enorm veel fantasie. Zo schreef ik mijn eigen verhalen en maakte daar de nodige illustraties bij. Dan knutselde ik zelf boekjes voor de verhaaltjes die ik schreef.
Elke mogelijkheid die ik kreeg, bijvoorbeeld tijdens de carnavals feesten op school gebruikte ik mijn verhalen om toneelstukjes op te voeren samen met een vriendinnetje. Ruim van tevoren zette ik de dansjes in elkaar en verzon mijn eigen liedjes voor het optreden. Daarna moest er uiteraard ook gerepeteerd worden zodat ik op het podium kon staan voor de hele school.
Ook maakte ik mijn eigen acts die ik in de straat opvoerde of gebruikte om tijdens verjaardagen op te treden.
Zo had ik het hele jaar door allerlei optredens.

In het zonnetje

Echter had ik nooit verwacht dat een aantal jaar later mensen mij zouden opbellen om te vragen of ik op hun feestje of verjaardag wil komen optreden. Wekelijks, haast dagelijks, krijg ik telefoontjes, appjes en mailtjes van mensen die ik helemaal niet ken of ergens anders op een feestje heb ontmoet.
Heerlijk vind ik het om elke week naar meerdere feestjes toe te gaan om nieuwe vriendjes en vriendinnetjes te leren kennen.
Daar zet ik de jarige flink in het zonnetje en maak ik ballonfiguren voor alle vriendjes en vriendinnetjes die aanwezig zijn.

Maar vandaag ben ik dus jarig en sta ik in het zonnetje! Vandaag vier ik feest!
En het liefste had ik al mijn vriendjes en vriendinnetjes uitgenodigd. Ook alle vriendjes en vriendinnetjes die ik afgelopen jaar heb leren kennen. Om zo samen mijn verjaardag te vieren en te trakteren op leuke en lekkere activiteiten.
Helaas zit dat er op dit moment niet in. Daarom deel ik heel graag met jullie mijn liedje die vorig jaar is uitgekomen zodat jullie er thuis zelf een feestje van kunnen maken.
Dan ga ik nu mijn gezicht in een taart duwen!

Wil jij Bella Ballon ontmoeten?
Volg Bella Ballon dan op instagram om te zien wanneer ze waar komt.
Nodig haar uit voor een bedrijfsfeest, familiefeest, kinderfeest of elk ander feest.
Of wil je Bella Ballon beter leren kennen, vul dan het formulier hier beneden in en ontvang mailtjes en video’s van Bella Ballon zelf en blijf op de hoogte van het allerlaatste nieuws.
Tot snel!

Blijf op de hoogte van ons nieuws en schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang mailtjes, video’s en leuke activiteiten van Bella Ballon.

CONTACT

Heb je vragen, wil je meer informatie of een offerte aanvragen voor een kinderfeestje, bedrijfsfeest of andere gelegenheid?
Stuur mij een mailtje of vul het formulier hier beneden in om contact met mij op te nemen.
Je mag natuurlijk ook altijd bellen.