Bella Ballon laat dromen uitkomen

Bella Ballon komt langs op verjaardagen, jubilea en andere feesten om jarige in het zonnetje te zetten en gasten te entertainen. En als je denkt dat Bella Ballon alleen voor de kinderen komt, dan is dat zeker waar. Alleen maakt het niet uit of deze kinderen 2 jaar, 35 jaar of 60 jaar zijn. Binnen een paar minuten verzamelt iedereen zich om Bella Ballon heen en staat vol verbazing te kijken wat er allemaal gebeurd en wat voor een ballondieren ze tevoorschijn tovert. Veel gehoorde zinnen zijn: “Zoiets heb ik nog nooit gezien”, “Een ballonhondje heb ik ook wel eens gevouwen, maar dit…” of stralende kindergezichtjes die er geen woorden voor hebben.

Dit ballonnenmeisje zorgt voor een ontspannen sfeer, bezorgd een onvergetelijke dag, geeft lach garantie en laat dromen uitkomen. Zo geeft ze jou het huisdier die je nooit hebt gehad of een lief vriendje om heerlijk mee te knuffelen. In ieder geval bezorgd Bella een grote glimlach op ieders gezicht.

Kiki de Paradijsvogel

Het is pas feest als Bella Ballon is geweest

Bella Ballon laat dromen uitkomen

Een bezoek van Bella Ballon is een unieke ervaring. Met de ballonnen triggert ze de fantastie van de kinderen. Met haar grapjes en leuke weetjes over de verschillende dieren weet ze de kinderen te boeien en te vermaken. En voordat je het weet vliegen de haaien achter de eenhoorns aan, heb je een kamer vol brullende aapjes en springen de kikkers van de ene naar de andere kant van de kamer.

In de interactieve shows is Bella Ballon met behulp van ballonnen en haar eigen liedjes (welke live gezongen worden) in staat om dieren tot leven te wekken en fantasierijke verhalen te vertellen.
Alleen duiken er wel heel wat problemen op in de verhalen van Bella Ballon. We ontmoeten een sippe piraat, dan komen we ineens een huilende ridder tegen en aap is zijn vriendje rups kwijt. Het is aan de kinderen om mee te denken aan een oplossing. En gelukkig heeft Bella Ballon meer dan genoeg ballonnen bij om alle problemen op te lossen.
Avontuurlijke verhalen met de kinderen in de hoofdrol.

Al met al een zeer bijzondere dag, waar nog lang over nagepraat zal worden en die kinderen altijd bij zal blijven.

Wil jij Bella Ballon ontmoeten?
Volg Bella Ballon dan op instagram om te zien wanneer ze waar komt.
Nodig haar uit voor een bedrijfsfeest, familiefeest, kinderfeest of elk ander feest.
Of wil je Bella Ballon beter leren kennen, vul dan het formulier hier beneden in en ontvang mailtjes en video’s van Bella Ballon zelf en blijf op de hoogte van het allerlaatste nieuws.
Tot snel!

Blijf op de hoogte van ons nieuws en schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang mailtjes, video’s en leuke activiteiten van Bella Ballon.