VALENTIJN

Vandaag is het 14 februari en dat betekend Valentijnsdag! Verras jij vandaag jouw valentijn met een mooie bos bloemen of een heerlijk etentje? Of misschien wel met leuke ballonnen of een schattig knuffeltje. Of ben jij het stiekem vergeten en heb jij nog helemaal niks voor jouw valentijn? Niet getreurd want ook vandaag kan jij op verschillende plekken nog iets leuks scoren om jouw valentijn te verrassen.

Valentijncadeau

Woon je in de buurt van Beneden-Leeuwen? Vandaag is het mogelijk om je valentijncadeau af te halen bij Typisch Joris Events. Daar ben ik aanwezig om iets moois voor jou samen te stellen.
Een trosje met folie ballonnen of een kleine decoratie die je zelf mee kunt nemen. Kom gerust langs om te kijken wat we allemaal op voorraad hebben. Of bestel telefonisch zodat de decoratie voor jou klaar staat om af te halen.
Zo zorgen wij er samen voor dat jouw valentijn flink verwend wordt.

Een bos bloemen gemaakt van ballonnen is ook mogelijk. Deze graag vooraf telefonisch bestellen zodat deze klaar staan wanneer je ze komt ophalen. Voorbeelden staan hier beneden tussen de foto’s.

Op zoek naar ballondecoraties voor een andere dag/gelegenheid, ook dat kan. Wij verzorgen ballondecoraties in alle vormen en maten, voor elke gelegenheid en komen ze ook plaatsen.
Stuur gerust een bericht met de wensen of neem telefonisch contact op. Dan kijken we samen naar de mogelijkheden.

Bella_29

Liever op zoek naar entertainment? Kijk dan eens bij entertainment op maat.
Op de hoogte blijven van ons nieuws? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang mailtjes, video’s en leuke activiteiten van Bella Ballon.

CONTACT

Heb je vragen, wil je meer informatie of een offerte aanvragen voor een kinderfeestje, bedrijfsfeest of andere gelegenheid?
Stuur mij een mailtje of vul het formulier hier beneden in om contact met mij op te nemen.
Je mag natuurlijk ook altijd bellen.