ENTERTAINMENT BRUILOFT

Staat jullie bruiloft voor de deur? Of wellicht zijn jullie al zoveel jaar getrouwd. Hoe dan ook, jullie trouwdag moet de mooiste dag worden! Een groot of intiem feest waar iedereen welkom is en er aan iedereen wordt gedacht ook aan de kinderen.

Een bruiloft draait natuurlijk om het bruidspaar. We willen graag dat zij een mooie dag hebben en de liefde vieren. Die liefde willen we met hun mee vieren. Dat gaat natuurlijk het beste wanneer iedereen het naar zijn zin heeft, zijn beste humeur heeft mee genomen en het gezellig heeft met elkaar.
Om de sfeer te bevorderen en ouders te ontlasten, is het van belang dat er ook aan de kinderen wordt gedacht. Zorg ervoor dat er voldoende te doen is voor de kinderen zodat ze niet uit verveling de hele dag aan de ouders vast zitten geplakt.
Zo hebben ook de ouders de ruimte om zich te vermaken en heb je geen lastige kinderen.

Kindervermaak

Ga je activiteiten verzinnen voor de kinderen, hou er dan rekening mee dat zij maar een korte spanningsboog hebben.
Kleurplaten en potloden en stickers doen het altijd goed. Alleen kun je er van uit gaan dat de meeste kinderen hier na 10 minuten al klaar mee zijn.
Een snoepkar is een groot succes. Maar van al die suiker gaan de kinderen flink stuiteren.
Het is hartstikke gezellig als er veel kinderen aanwezig zijn. Maar vooral als de kinderen elkaar niet kennen, gaan ze niet zomaar met elkaar spelen. Hier is een externe stimulatie voor nodig.
Je zou er aan kunnen denken om een kinderentertainer te boeken.

Bella Ballon is graag aanwezig op bruiloften. En wanneer er ook nog eens kinderen aanwezig zijn wordt het helemaal een feestje!
Bella Ballon komt live zingen en met de kinderen dansen. Er worden geweldige ballonfiguren gemaakt voor de kinderen waarmee de fantasie wordt gestimuleerd. Voor je het weet vliegen octopussen door de lucht en rennen de haaien achter de aapjes aan. Ook zijn er nog vele andere dingen bij te boeken zoals glittertattoos, schminken, popcornmachine, springkussens, opblaasspellen, noem maar op!

ballonnen vouwen
Wil jij weten wat er mogelijk is voor jouw bruiloft? Neem dan contact op via onderstaande knoppen.

Blijf op de hoogte van ons nieuws en schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang mailtjes, video’s en leuke activiteiten van Bella Ballon.

CONTACT

Heb je vragen, wil je meer informatie of een offerte aanvragen voor een kinderfeestje, bedrijfsfeest of andere gelegenheid?
Stuur mij een mailtje of vul het formulier hier beneden in om contact met mij op te nemen.
Je mag natuurlijk ook altijd bellen.