POPPENSPEL

Een blog over poppenspel? Is Bella Ballon nu ook al een poppenspeler?
Zoals jullie misschien wel weten is Bella Ballon een kinderentertainer. En gebruikt ze voornamelijk heel veel ballonnen. Maar Bella Ballon kan ook schminken, zet glittertattoos, geeft shows, doet goocheltrucjes, natuurlijk zingen en dansen en ze heeft óók twee hele leuke vriendjes.
Wortel de hond heb ik een tijdje geleden al aan jullie voorgesteld.
Je kunt alles over hem lezen in de blog ‘Wortels zijn gezond‘.

Poppen

Poppenspel

Poppenspel geeft een verhaal veel meer vorm. De beestjes maken verhalen levendiger doordat er een dialoog ontstaat.
Zo krijgt een show, voorstelling of optreden veel meer dynamiek. Er zit meer variatie in. En kinderen kunnen hierdoor langer hun aandacht vast houden omdat de spanningsboog steeds opnieuw wordt getriggerd.
Ook vergroten de poppen de fantasiewereld van een kind. Heb jij wel eens gedroomd dat jouw speelgoed tot leven komt? Wij laten speelgoed daadwerkelijk tot leven komen en beleven spannende avonturen samen met de kinderen.
Zo speelde Wortel afgelopen jaar al mee in de Sinterklaas voorstelling. En was de ster van de show!
Kinderen vonden hem geweldig en sommige vonden de scene met Wortel zelfs het leukste van alles.
Het lijkt mij dus hartstikke leuk om meer te mogen doen samen met Wortel. En ik denk dat jullie het ook leuk zouden vinden om Wortel vaker terug te zien. Alleen moet Wortel wellicht eerst naar puppy training zodat hij zich leert gedragen.

Vriendinnetje

Naast Wortel heeft Bella Ballon nog een vriendinnetje. Deze hebben jullie nog niet ontmoet. En ook haar wil ik heel graag aan jullie voorstellen. Alleen één klein probleempje, ze heeft nog geen naam.
Het is zo moeilijk om een naam te verzinnen, maar ik weet dat jullie daar heel goed in zijn! Dus ik hoop dat jullie mij nog een keer kunnen helpen!
Ze is meestal goed gehumeurd. Maar laat je niet verleiden door haar vrolijke staartjes en schattige koppie, want ze kan best een diva zijn! Ze is een heremietkreeftje en is altijd op zoek naar een nieuw huisje.
Hopelijk kunnen jullie mij helpen met een naam voor haar. Uit alle inzendingen zal ik een naam uitkiezen en zodra dit is gelukt, zal ik haar uitgebreid aan jullie voorstellen en haar naam bekend maken.
De namen die jullie verzinnen kunnen jullie hier beneden achter laten of via mijn instagram.
Ik ben heel benieuwd naar jullie ideeën!

Poppenspel

CONTACT

Heb je vragen, wil je meer informatie of een offerte aanvragen voor een kinderfeestje, bedrijfsfeest of andere gelegenheid?
Stuur mij een mailtje of vul het formulier hier beneden in om contact met mij op te nemen.
Je mag natuurlijk ook altijd bellen.