Ballonartiest

Je gelooft niet wat je ziet!
Met ballonnen maak ik de gekste figuren die je maar kunt verzinnen. Waanzinnige balloncreaties in allerlei kleuren, vormen en maten. Want met ballonnen is namelijk alles mogelijk. En met een gigantische portie fantasie kun je van ballonnen alles maken wat je maar kunt bedenken.

Bella_17

Wat maakt Bella Ballon uniek?

  • Magische Balloncreaties: Van sprookjesachtige dieren tot indrukwekkende sculpturen, mijn balloncreaties zijn adembenemend en brengen een lach op ieders gezicht.
  • Onbegrensde Mogelijkheden: Met ballonnen is alles mogelijk, en dat neem ik letterlijk. Laat je verbazen door de ongelofelijke vormen en kleuren die ik uit eenvoudige ballonnen tevoorschijn tovert.
  • Interactieve Shows: Ik betrek het publiek bij haar optredens. Kinderen en volwassenen worden uitgenodigd om deel te nemen aan het creëren van hun eigen ballonkunstwerken, waardoor elk optreden een unieke ervaring wordt.

Waarom kiezen voor Bella Ballon?

  • Betoverende Optredens: Ik breng niet alleen ballonnen tot leven, maar ook de magie van elk moment. Mijn optredens zorgen voor verwondering en vreugde, en creëren herinneringen die een leven lang meegaan.

  • Creativiteit in Overvloed: Geen uitdaging is te groot voor mij. Of het nu gaat om een themafeest, bedrijfsevenement of verjaardagsfeestje, mijn creativiteit kent geen grenzen.

  • Kinderen staan centraal: Ik begrijp de unieke behoeften van mijn jonge publiek. Elk optreden is ontworpen om kinderen te betrekken en hun verbeelding te stimuleren.

286419143_5169285669830010_5357957137175990877_n

Aanbod Ballonartiest

Ben je klaar voor een betoverende ervaring vol kleur, vreugde en ongelofelijke balloncreaties? Ik ben dé artiest die met ballonnen de wildste figuren tot leven brengt. Stap binnen in de magische wereld van Bella Ballon en ontdek waar fantasie werkelijkheid wordt!

Bella Ballon Papegaai ballondieren
Fotograaf: Prezoom

Ballonartiest

Graag maak ik prachtige creaties van ballonnen voor de aanwezige gasten. De grote van de ballonnen is afhankelijk van het aantal bezoekers.
Per uur maak ik:

  • 8 gigantische balloncreaties
  • Óf 20 leuke ballondieren
  • Óf 50 simpele ballonfiguurtjes

 

1 uur balloncreaties bedraagt 450 euro
2 uur balloncreaties bedraagt 600 euro

* Wij verzorgen entertainment door heel Nederland en Vlaanderen en brengen géén reiskosten in rekening.

Sun Jingru
Sun Jingru
04/08/2022
Super nice ballon bella, you can get hand free during the kinder feest
Lizet Van Erp
Lizet Van Erp
16/07/2022
Bella Ballon op een zeer korte termijn benaderd voor het kinderfeestje van mijn dochter. Het was in een woord fantastisch, heel gezellig, interactief, vol energie en geweldige balloncreaties. Kelly nogmaals bedankt dat je voor onze dochter last minute bent gekomen!
Robert Entjes
Robert Entjes
09/07/2022
Bella Ballon heeft op de verjaardag van onze dochter voor een geweldige show gezorgd. De kinderen waren razend enthousiast en de balloncreaties zijn geweldig. Dochterlief geniet nog steeds van de ballonnen.
Noor S
Noor S
09/05/2022
Afgelopen weekend voor de ‘Kidsdag’ van de vriendengroep Bella Ballon geboekt. Geweldig voor de kids van jong tot oud! Bella maakt de mooiste creaties van ballonnen, alleen al leuk om naar te kijken (ook zeker voor de volwassenen). Ze ziet er vrolijk uit, zingt vooraf en nadien nog liedjes met een dansje met de kinderen. Heeft alles zelf bij. Kortom; top! Bedankt Bella, voornamelijk dankzij jou was de 1e editie van onze Kidsdag een succes! De kinderen hebben de rest van de dag (en nu nog thuis) met de ballonnen gespeeld!
Natasja
Natasja
09/05/2022
Bella Ballon heeft op onze wedding-afterparty gezorgd voor vermaak voor de kinderen. Alle kids waren er helemaal weg van en gingen moe en zeer voldaan naar huis, uiteraard met een hoop ballonnen als trofee. Wij waren erg blij met de komst van Bella Ballon dus we raden haar zeker aan!
Taniek Kework
Taniek Kework
09/05/2022
Wat een superleuke allround artiest! Echt een aanrader voor ieder kinderfeest
Irene Snijders
Irene Snijders
19/10/2021
Bella Ballon bedankt voor het entertainen van de 9 kids tijdens mijn 60 jarig verjaardagsfeestje. Wat deed je het professioneel. Leuk dat liedje bij aanvang en daarna maakte je prachtige creaties van ballonnen. Zelfs nog tatoeages, waardoor je in tijdnood kwam. De kids waren heel blij met de prachtige ballonfiguren. De inktvis en het konijn gingen zelfs ‘s avonds mee naar bed. Bedankt voor je bijdrage aan mijn geweldig feest en veel succes verder. Irene
Aimée Mens
Aimée Mens
01/10/2021
Bella Ballon heeft op het lustrumfeest van ons kinderdagverblijf een geweldig leuk optreden gegeven. Ouders, kinderen, opa’s & oma’s en alle pedagogisch medewerkers hebben genoten van haar spontaniteit, zangtalent en natuurlijk mooie ballonkunst. De grote camper op het schoolplein maakte de feeststemming compleet. Bedankt !!
Quinten van der Zanden
Quinten van der Zanden
01/10/2021
Wij hebben Bella Ballon ingehuurd voor onze bruiloft. Bella kwam tussen ceremonie en het diner. Het was echt geweldig. De kinderen hebben met grote ogen staan kijken naar de creaties die er gemaakt werden. Hier werd nog lang mee gespeeld. Niet alleen de kinderen, maar ook de volwassen gasten hebben er regelmatig bij gestaan, om verstelt te staan van de mooie figuren die er gecreëerd werden. Wij zijn zeer tevreden en raden haar zeer aan.