SCHMINKEN

Schminken

Wordt een prachtige prinses. Fladder als een kleurrijke vlinder. Brul als een stoere tijger. Of wordt je favoriete superheld. Met schmink kun je alles worden wat jij maar wilt. Met een beetje schmink en wat fantasie, begeven de kinderen zich ineens in een totaal andere wereld. Een perfecte aanvulling voor elk kinderfeestje.

Honderdduizend activiteiten worden er aangeboden voor kinderfeestjes. Maar veruit de meest populaire activiteit is schminken. Niet zo gek ook. Met een beetje schmink krijgt het kinderfeest meteen een hele magische lading. De kinderen kunnen alles worden wat ze maar willen. Waardoor de fantasie van de kinderen wordt getriggerd. Zo heb je ineens een hele dierentuin in je woonkamer. En spelen de kinderen in een werkelijk sprookje.

Een magisch kinderfeest

Op zoek naar activiteiten voor een magisch kinderfeest? Bella Ballon is het beste wanneer het gaat om het stimuleren van fantasie. En nu komt het leukste van alles. Wist jij dat Bella Ballon kan schminken als een echte picasso?
Nodig Bella Ballon uit voor jouw kinderfeestje. En wie weet komt ze dan naast ballonnen maken ook wel jouw gezichtje en de gezichtjes van al jouw vriend(inn)en omtoveren in een stralend en kleurrijk design naar wens.
Wie wil dat nou niet?
Meer informatie over Bella Ballon of over de mogelijkheden voor een kinderfeest?
Lees dan verder via de knoppen hier beneden of neem vrijblijvend contact op.

Tijger Schmink

Groot feest of event

Heb je voor het feest van jouw kind de hele klas uitgenodigd? Of organiseer je een evenement? Wat een feest!
Boek dan Bella Ballon in combinatie met één of meerdere schminkers. Bella Ballon heeft toegang tot een database vol met de allerbeste schminkers van het land, door het hele land.
Neem gerust contact op en wij maken voor jou een passend aanbod op maat.

DISCLAIMER

De kinderen vinden het hartstikke leuk om geschminkt te worden. Schminken is als activiteit bij te boeken bij de kinderfeestjes met Bella Ballon. Bella Ballon maakt alleen gebruik van professionele, cosmetische schmink welke voorzien zijn van een keurmerk. Zo weet je zeker dat de huid van jouw kind alleen in aanraking komt met de beste kwaliteit producten.

Wil jij Bella Ballon ontmoeten?
Volg Bella Ballon dan op instagram om te zien wanneer ze waar komt.
Nodig haar uit voor een bedrijfsfeest, familiefeest, kinderfeest of elk ander feest.
Of wil je Bella Ballon beter leren kennen, vul dan het formulier hier beneden in en ontvang mailtjes en video’s van Bella Ballon zelf en blijf op de hoogte van het allerlaatste nieuws.
Tot snel!

Blijf op de hoogte van ons nieuws en schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang mailtjes, video’s en leuke activiteiten van Bella Ballon.

CONTACT

Heb je vragen, wil je meer informatie of een offerte aanvragen voor een kinderfeestje, bedrijfsfeest of andere gelegenheid?
Stuur mij een mailtje of vul het formulier hier beneden in om contact met mij op te nemen.
Je mag natuurlijk ook altijd bellen.