POPCORNMACHINE HUREN

Zoetigheid kan uiteraard niet ontbreken op een feestje. De meeste feestjes zijn voorzien van taart, maar wat pas echt een groot succes is en waar niet iedereen meteen aan denkt: Popcorn!
Wil jij onze popcornmachine huren? Met deze eyecatcher heb je gegarandeerd succes en heerlijke, zelfgemaakte popcorn op jouw feestje.

Nieuw in ons assortiment: een popcornmachine. Zeer gewild en zeer populair onder zowel kinderen als volwassenen. Wie krijgt nu niet bij het zien van een popcornkraam zin in popcorn, zelfgemaakte popcorn wel te verstaan. En wachten? Dat is niet nodig. Onze popcornmachine is supersnel en produceert in een uur tijd wel 5kg popcorn.
We hebben pakketten klaar liggen met zoete of zoute popcorn. Zoet én zout is uiteraard ook mogelijk en ook is het mogelijk om Bella Ballon of Professor Popcorn erbij te boeken zodat je zeker weet dat je van heerlijke popcorn kunt genieten.

Popcornmachine huren

Uiteraard heb je op een kinderfeestje, bedrijfsfeest of trouwpartij een popcornmachine nodig die vliegensvlug popcorn maakt.
Deze popcornkraam maakt tot wel 5kg zoete óf zoute popcorn per uur.
Natuurlijk krijg je hier een maatbeker bij, een schepje om de popcorn in een zakje te scheppen en een rekje om de zakjes popcorn te presenteren.

Ook is het mogelijk om de overige benodigdheden bij te boeken.

Popcorn pakketjes

Wil je niet meer naar de winkel en alle benodigdheden bij ons afnemen. Dat kan! 
Wij leveren de olie, mais en papieren zakjes voor het gewenste aantal porties.

Ook hebben wij speciaal popcornsuiker en zout. Normale suiker en zout verbranden sneller dan de mais, waardoor je verbrande popcorn krijgt. Jammer natuurlijk.

Professor Popcorn

Bella Ballon weet precies hoe je de lekkerste popcorn kunt maken. Dit heeft ze geleerd van haar broertje Professor Popcorn.
Beide zijn te boeken om voor iedereen heerlijke popcorn te maken.

Dankzij ons entertainment op maat pakket zijn er veel manieren om jouw feest uniek te maken. Neem contact op voor de mogelijkheden.

Neem gerust contact met ons op om te informeren naar de mogelijkheden.