MAIL: boekingen@bellaballon.nl

IK VOLG MIJN DROMEN

Dit ben ik

“Wat wil je later worden?” Al vanaf de basisschool werd deze vraag aan mij gesteld. Ik probeerde elke keer een antwoord te verzinnen, maar eigenlijk had ik nog geen idee. Elk jaar van de basisschool en ook de jaren er na was mijn antwoord hierop verschillend. Zo waren enkele van mijn antwoorden prinses, stewardes of filmster. Daar kreeg ik dan weer als reactie op dat dit niet kon, heel moeilijk was en dat mijn keuzes realistisch moesten zijn. Waarom stellen ze dan ook zo’n moeilijke vragen? Ik was mijzelf nog aan het ontwikkelen en aan het uitvinden wie ik eigenlijk was, laat staan dat ik wist wat ik later wilde worden.

Niet wetende wat de toekomst mij te bieden had, deed ik op school meestal maar gewoon wat er van me verwacht werd. Want had ik eigen ideeën of dacht ik er anders over, dan werd dit niet gewaardeerd. Zij wisten namelijk hoe het moest en wat er in de toekomst vanuit de maatschappij van mij verwacht zou worden. En dat is nou precies wat ze op school deden. Mij klaar stomen voor de maatschappij zodat ik binnen de pas blijf lopen en doe wat er van me verwacht wordt.

Na het afronden van mijn school, kon ik eindelijk mijn eigen pad kiezen

Ook al was dit volgens sommige mensen heel moeilijk of zelfs onmogelijk. Ik koos ervoor mijn dromen achterna te gaan.
Ik wil kinderen graag kind laten zijn. En creër graag een wereld voor ze vrij mogen zijn, mogen spelen en fantaseren. Waar ze zichzelf mogen ontdekken en waar dromen niet gek genoeg kunnen zijn.

Wat ik later wil worden, weet ik nog steeds niet. Wat ik wel weet is wat ik nu wil zijn. Namelijk een inspiratiebron voor kinderen.

Dit is typisch Bella:

 • Een echte spring in het veld. Je kunt niet om mij heen. In een grote mensen massa val ik enorm op.
 • Ondanks mijn energieke aanwezigheid ben ik enorm geduldig met kinderen.

 • Ik tover een lach op je gezicht. Ik ben enorm vrolijk en neem ontzettend veel kleuren met me mee om ook jouw dag kleur te geven.

 • Ik maak unieke ballondieren. Allerlei figuren die je nog nooit hebt gezien. Niet alleen kinderen, maar ook volwassenen staan met open mond te kijken hoe ik een stukje latex omtover tot kunstwerk.

 • Sociaal gezien ben ik een feest om bij te zijn. Terwijl ik, samen met de kinderen, nieuwe ballonvriendjes creër, heb ik ook altijd tijd om allerlei avonturen te delen met de kinderen. Ik weet de kinderen zo te intrigeren dat ze het liefst de hele middag bij me willen staan en zelfs een half jaar later nog mijn naam roepen en mijn liedjes mee zingen.

Feest met Bella Ballon

Mijn visie is dat je alles kunt worden wat je wilt zijn

Ik geloof in manifesteren. En dat hetgeen dat je oogst afhankelijk is van de inhoud van de zaadjes die je zaait. Hiermee heb ik mijn eigen wereld kunnen ontwerpen. En ik zou graag kinderen willen mee geven dat ze alles kunnen bereiken wat ze willen als ze zich er maar volledig voor inzetten.

Met mijn optredens wil ik kinderen inspireren en hun fantasie stimuleren. Want pas als je het kunt bedenken en verbeelden, kun je je dromen verwezenlijken.

Over Mij

Als je mij zou kennen zou je weten dat...

 • Ik een enorme doorzetter ben. Ik bewandel mijn pad met een enorme hoeveelheid passie en ambitie en ben door niets of niemand tegen te houden. Als ik ergens voor ga, ga ik er helemaal voor. Ik zeg dan ook wel eens ‘go big or go home’.

 • Fantastie mijn uitgangspunt is voor alles. Wanneer je iets kunt verbeelden, kun je het ook werkelijkheid maken.

 • Het nog niet zo lang geleden is dat ik kind ben geweest. Het kind zijn nooit heb los gelaten. En daardoor een goede aansluiting vind bij de kinderen.

 • Ik vroeger helemaal niet kon zingen. Toon houden kon ik niet. En was het voor de mensen tijd om naar huis te gaan, dan begon ik te zingen en gingen de mensen vanzelf. Figuurlijk dan hè 😉

 • Wegens de enorme schaarste op de woningmarkt ik geen huis kon vinden. Daarom heb ik een jaar lang in mijn camper gewoond. In de zomer was dat een heerlijke vakantie. Maar in de winter was dat toch wel erg koud zonder verwarming.

 • Ik behoorlijk introvert ben. Wanneer ik geen optredens heb vind ik het heerlijk om helemaal alleen te zijn en in een hoekje weg te kruipen.

CONTACT

Ik gun elk kind een spectaculair en onvergetelijk feest met mij!
Ben jij ready voor het beste feest ooit? En ben je ervan overtuigd dat ik je hiermee kan helpen?

Vul dan onderstaand formulier in, stuur mij een mail of app om contact met mij op te nemen.