KINDERFEEST

WhatsApp Image 2022-08-29 at 2.57.16 PM

Onvergetelijk kinderfeest

Ben jij bijna jarig en wil jij het leukste kinderfeest ooit?!

Ik, Bella Ballon help jou graag bij het creëren van een magische beleving voor jou en jouw vriend(innet)jes. Zodat jullie een spectaculaire dag beleven die jullie nooit zullen vergeten.

Ook hebben papa en mama hun handen even vrij. Zij hoeven zich niet druk te maken over de rond rennende kinderen en kunnen heerlijk genieten van het feestje.

Pas wel op, je loopt het gevaar dat je vriendjes een half jaar later nog niet uitgesproken zijn over jouw feestje!

Professioneel kinderentertainment

Bella Ballon levert professioneel kinderentertainment. Hierbij wordt gebruik gemaakt van ballonnen. Ook worden Bella’s kinderhits ten gehore gebracht. Er zijn allerlei magische verrassingen. En de jarige wordt flink in het zonnetje gezet.

Bella Ballon is ideaal voor kinderen van 4 t/m 10 jaar. En met haar shows ook ideaal voor op familiefeesten en voor grotere groepen.
Ze creëert namelijk niet alleen stralende kindergezichten, maar ook volwassen kijken hun ogen uit.

Met de aanwezigheid van Bella Ballon ben je verzekerd van spetterend entertainment.

ENTERTAINMENT

Wil jij een magische verjaardag met Bella Ballon?
Samen met de kinderen wordt er een spetterend feest van gemaakt met ballonfiguren voor alle kinderen, een workshop ballonvouwen of een interactieve kindershow.
Welk pakket je ook kiest, Bella Ballon maakt er sowieso een gigantisch feest van. De exacte invulling van het entertainment wordt afgestemd op de situatie en de aanwezige kinderen.

WhatsApp Image 2022-08-29 at 2.57.16 PM

Exclusief

VIP feest

 • 1 uur NON-STOP entertainment
 • Interactieve show
 • Mijn vrolijke kinderhits (live)
 • Magische tovertrucs
 • Ballonfiguren maken met de kinderen
 • Diploma “ballonfiguren maken” voor alle kinderen
 • Confetti shooter
 • Balloncreatie voor de jarige
 • Gesigneerde poster voor de jarige
 • Handtekeningkaarten voor alle kinderen


Extra uur:

 • 20 Balloncreaties
 • Ballonnenkit (pompje + ballonnen)
 • Extra berg ballonnen


Bij te boeken:

– Ballonnenkit voor alle kinderen
– Gesigneerde poster voor alle kinderen
– Shirts voor alle kinderen

Sun Jingru
Sun Jingru
04/08/2022
Super nice ballon bella, you can get hand free during the kinder feest
Lizet Van Erp
Lizet Van Erp
16/07/2022
Bella Ballon op een zeer korte termijn benaderd voor het kinderfeestje van mijn dochter. Het was in een woord fantastisch, heel gezellig, interactief, vol energie en geweldige balloncreaties. Kelly nogmaals bedankt dat je voor onze dochter last minute bent gekomen!
Robert Entjes
Robert Entjes
09/07/2022
Bella Ballon heeft op de verjaardag van onze dochter voor een geweldige show gezorgd. De kinderen waren razend enthousiast en de balloncreaties zijn geweldig. Dochterlief geniet nog steeds van de ballonnen.
Noor S
Noor S
09/05/2022
Afgelopen weekend voor de ‘Kidsdag’ van de vriendengroep Bella Ballon geboekt. Geweldig voor de kids van jong tot oud! Bella maakt de mooiste creaties van ballonnen, alleen al leuk om naar te kijken (ook zeker voor de volwassenen). Ze ziet er vrolijk uit, zingt vooraf en nadien nog liedjes met een dansje met de kinderen. Heeft alles zelf bij. Kortom; top! Bedankt Bella, voornamelijk dankzij jou was de 1e editie van onze Kidsdag een succes! De kinderen hebben de rest van de dag (en nu nog thuis) met de ballonnen gespeeld!
Natasja
Natasja
09/05/2022
Bella Ballon heeft op onze wedding-afterparty gezorgd voor vermaak voor de kinderen. Alle kids waren er helemaal weg van en gingen moe en zeer voldaan naar huis, uiteraard met een hoop ballonnen als trofee. Wij waren erg blij met de komst van Bella Ballon dus we raden haar zeker aan!
Taniek Kework
Taniek Kework
09/05/2022
Wat een superleuke allround artiest! Echt een aanrader voor ieder kinderfeest
Irene Snijders
Irene Snijders
19/10/2021
Bella Ballon bedankt voor het entertainen van de 9 kids tijdens mijn 60 jarig verjaardagsfeestje. Wat deed je het professioneel. Leuk dat liedje bij aanvang en daarna maakte je prachtige creaties van ballonnen. Zelfs nog tatoeages, waardoor je in tijdnood kwam. De kids waren heel blij met de prachtige ballonfiguren. De inktvis en het konijn gingen zelfs 's avonds mee naar bed. Bedankt voor je bijdrage aan mijn geweldig feest en veel succes verder. Irene
Aimée Mens
Aimée Mens
01/10/2021
Bella Ballon heeft op het lustrumfeest van ons kinderdagverblijf een geweldig leuk optreden gegeven. Ouders, kinderen, opa's & oma's en alle pedagogisch medewerkers hebben genoten van haar spontaniteit, zangtalent en natuurlijk mooie ballonkunst. De grote camper op het schoolplein maakte de feeststemming compleet. Bedankt !!
Quinten van der Zanden
Quinten van der Zanden
01/10/2021
Wij hebben Bella Ballon ingehuurd voor onze bruiloft. Bella kwam tussen ceremonie en het diner. Het was echt geweldig. De kinderen hebben met grote ogen staan kijken naar de creaties die er gemaakt werden. Hier werd nog lang mee gespeeld. Niet alleen de kinderen, maar ook de volwassen gasten hebben er regelmatig bij gestaan, om verstelt te staan van de mooie figuren die er gecreëerd werden. Wij zijn zeer tevreden en raden haar zeer aan.