FEESTDAGEN

Oktober Super Deal

Stap binnen in de wondere wereld van Bella Ballon, waar dromen werkelijkheid worden en fantasie tot leven komt. Speciaal voor de komende feestdagen heb ik een onvergetelijke trilogie van shows voor jullie in petto.

Maar dat is nog niet alles! Om het feestseizoen in stijl te vieren, hebben we een speciale aanbieding voor jullie:

Oktober Super Deal: Boek mijn populaire show ‘Super Bella’ of de spannende Halloweenshow op een doordeweekse dag (maandag t/m vrijdag) voor slechts 450 euro! Deze aanbieding geldt zelfs tijdens de herfstvakantie, dus grijp je kans om de magie van Bella Ballon naar jullie evenement te brengen.

Dompel jezelf onder in een wereld van vreugde, verwondering en onvergetelijke momenten. Maak je feestdagen extra speciaal met een show van Bella Ballon!

Impressie van Bella’s show

KINDERSHOW-2

Halloween

Laat je betoveren door onze spookachtige Halloweenshow, waar mysterie en verrassing op je wachten achter elke hoek. Durf jij het aan om je te laten meeslepen in de spannende sfeer van Halloween?

Sinterklaas poster

Sinterklaas

Verwarm je hart met onze vrolijke Sinterklaasshow! Beleef de vreugde en opwinding van de naderende komst van Sinterklaas met Bella Ballon. Een perfecte manier om jong en oud in de stemming te brengen.

Kerstposter-5

Kerst

Betreed een sprookjesachtige wereld vol wonderen tijdens onze Magische Kerstshow. Laat je onderdompelen in de feestelijke sfeer terwijl Bella Ballon je meeneemt op een reis vol betoverende momenten en hartverwarmende verrassingen.