Camping & Vakantiepark

Fotograaf: Prezoom

Een onvergetelijke vakantie voor je gasten

Graag geef ik de kinderen op je camping of vakantiepark een onvergetelijke belevenis. Of de kinderen me nu al kennen van TikTok of mijn deelname aan Holland’s Got Talent of dat ze me voor de eerste keer zien: ik neem ze vanaf het podium mee naar een wereld van fantasie, ballonnen en tovertrucs.

Tovertrucs, Ballonnen en Fantasie

In mijn kindershow staan goochelen, ballonnen en fantasie centraal. Ballonnen had je waarschijnlijk al gedacht door mijn achternaam. Maar die ballonnen zijn maar een klein onderdeel van de show. Het gaat er vooral om dat de fantasie van de kinderen wordt geprikkeld: alles wat ze kunnen bedenken kan werkelijkheid worden.

Een uur lang top entertainment

Tijdens mijn podiumshow neem ik de kinderen een uur lang mee binnen mijn fantasiewereld. Het is een interactieve show waarbij de kinderen ook zelf meedoen. Naast het interactieve element is het ook vooral een show: ik zing mijn eigen hits en creëer een geweldig ballonfiguur.

Samen met de kinderen aan de slag

Voor een kleiner publiek (tot 70 kinderen) zit er een element in de show waarbij de kinderen zelf iets fantasierijks gaan maken van ballonnen. Bij een groter publiek staat een groot ballondier centraal – zo groot… dat hebben je gasten echt niet eerder gezien.

Ontmoeting met hun idool

Veel kinderen kennen mij van Holland’s Got Talent, mijn liedjes op Spotify/Youtube… en de meeste kinderen kennen mij van mijn TikTok account met bijna 10.000 volgers en meer dan
5 miljoen views. Na de show maak ik graag tijd voor de kinderen om ze een handtekening te geven of met ze op de foto te gaan.

Aanbod Camping

Een vrolijke beleving met ballonnen, muziek, fantasie en heel veel interactie is het uitgangspunt van mijn shows.
Samen met de kinderen bouw ik een waanzinnig feest.
Mijn shows zijn speciaal gemaakt voor grotere groepen kinderen en daarom ideaal voor campings en recreatieparken.

IMG_5680

Super Bella

Een spetterende kinderact vol verbazing, plezier en interactie.
De kinderen mogen zelf hun fantasie los laten op de ballonnen waarbij prachtige kunstwerken ontstaan.

 • Interactieve show
 • Mijn vrolijke kinderhits (live)
 • Dansen
 • Magische tovertrucs
 • Ballonnen
 • Handtekeningkaarten


45 minuten va. 750 euro

WhatsApp Image 2023-01-02 at 11.04.47-2

Fantoom Pinata

Spectaculaire kindershow vol interactie, magische tovertrucs, (live) muziek en natuurlijk ballonnen.

 • Interactieve show
 • Mijn vrolijke kinderhits (live)
 • Dansen
 • Balloncreaties
 • Magische tovertrucs
 • Aansluitend Meet & Greet
 • Handtekeningkaarten
 • Aankondiging op social media
 • Geluid tot 100 personen


75 minuten va. 1250 euro

cover 2

Lekker Mezelf

Na de succesvolle release van onze single Lekker Mezelf zijn wij, Bella Ballon & Blijwin ook samen te boeken met onze energieke show “Lekker Mezelf”.

 • Interactieve show met
  Bella Ballon & Blijwin
 • Vrolijke kinderhits (live)
 • Dansen
 • Enorme balloncreaties
 • Magische tovertrucs
 • Aansluitend Meet & Greet
 • Handtekeningkaarten
 • Aankondiging op social media
 • Geluid tot 100 personen


1 uur 1950 euro

Sun Jingru
Sun Jingru
04/08/2022
Super nice ballon bella, you can get hand free during the kinder feest
Lizet Van Erp
Lizet Van Erp
16/07/2022
Bella Ballon op een zeer korte termijn benaderd voor het kinderfeestje van mijn dochter. Het was in een woord fantastisch, heel gezellig, interactief, vol energie en geweldige balloncreaties. Kelly nogmaals bedankt dat je voor onze dochter last minute bent gekomen!
Robert Entjes
Robert Entjes
09/07/2022
Bella Ballon heeft op de verjaardag van onze dochter voor een geweldige show gezorgd. De kinderen waren razend enthousiast en de balloncreaties zijn geweldig. Dochterlief geniet nog steeds van de ballonnen.
Noor S
Noor S
09/05/2022
Afgelopen weekend voor de ‘Kidsdag’ van de vriendengroep Bella Ballon geboekt. Geweldig voor de kids van jong tot oud! Bella maakt de mooiste creaties van ballonnen, alleen al leuk om naar te kijken (ook zeker voor de volwassenen). Ze ziet er vrolijk uit, zingt vooraf en nadien nog liedjes met een dansje met de kinderen. Heeft alles zelf bij. Kortom; top! Bedankt Bella, voornamelijk dankzij jou was de 1e editie van onze Kidsdag een succes! De kinderen hebben de rest van de dag (en nu nog thuis) met de ballonnen gespeeld!
Natasja
Natasja
09/05/2022
Bella Ballon heeft op onze wedding-afterparty gezorgd voor vermaak voor de kinderen. Alle kids waren er helemaal weg van en gingen moe en zeer voldaan naar huis, uiteraard met een hoop ballonnen als trofee. Wij waren erg blij met de komst van Bella Ballon dus we raden haar zeker aan!
Taniek Kework
Taniek Kework
09/05/2022
Wat een superleuke allround artiest! Echt een aanrader voor ieder kinderfeest
Irene Snijders
Irene Snijders
19/10/2021
Bella Ballon bedankt voor het entertainen van de 9 kids tijdens mijn 60 jarig verjaardagsfeestje. Wat deed je het professioneel. Leuk dat liedje bij aanvang en daarna maakte je prachtige creaties van ballonnen. Zelfs nog tatoeages, waardoor je in tijdnood kwam. De kids waren heel blij met de prachtige ballonfiguren. De inktvis en het konijn gingen zelfs 's avonds mee naar bed. Bedankt voor je bijdrage aan mijn geweldig feest en veel succes verder. Irene
Aimée Mens
Aimée Mens
01/10/2021
Bella Ballon heeft op het lustrumfeest van ons kinderdagverblijf een geweldig leuk optreden gegeven. Ouders, kinderen, opa's & oma's en alle pedagogisch medewerkers hebben genoten van haar spontaniteit, zangtalent en natuurlijk mooie ballonkunst. De grote camper op het schoolplein maakte de feeststemming compleet. Bedankt !!
Quinten van der Zanden
Quinten van der Zanden
01/10/2021
Wij hebben Bella Ballon ingehuurd voor onze bruiloft. Bella kwam tussen ceremonie en het diner. Het was echt geweldig. De kinderen hebben met grote ogen staan kijken naar de creaties die er gemaakt werden. Hier werd nog lang mee gespeeld. Niet alleen de kinderen, maar ook de volwassen gasten hebben er regelmatig bij gestaan, om verstelt te staan van de mooie figuren die er gecreëerd werden. Wij zijn zeer tevreden en raden haar zeer aan.