KINDERSHOW BEDRIJFSFEEST

288812296_115114407898753_4250787108097464063_n

Kindvriendelijk bedrijfsfeest

Wil jij graag je personeel verrassen met een feestje?
En al je personeel inclusief familie uitnodigen?
Bedenk dan dat kinderen helemaal geen zin hebben om mee te gaan naar het werk van papa of mama. Dus verras ze met een onvergetelijke dag!

Bedank je personeel met een fantastische dag voor hen en ook voor de kinderen. Als je ervoor zorgt dat er genoeg te doen is voor de kinderen, hebben de ouders even hun handen vrij en kunnen ook zij heerlijk genieten van een ontspannen feest. Ze zullen je eeuwig dankbaar zijn dat je ook aan de kinderen hebt gedacht!

Kinderentertainment bedrijfsfeest

Met live muziek, spectaculaire balloncreaties en verbazingwekkende trucs, weet Bella Ballon het publiek te verrassen.
Bella Ballon is een kleurrijke verschijning. Met haar feestelijke opening valt ze meteen op en weet ze alle kinderhartjes voor zich te winnen.
Haar fantasierijke verhalen deelt ze met de kinderen en wekt ze tot leven met allerlei luxe ballonfiguren.

Graag helpt Bella Ballon jou om een magische beleving te creëren voor de kinderen zodat jij verzekerd bent van een spetterend feest vol magie en fantasie. Een ervaring die de kinderen en ouders nooit meer zullen vergeten.
Met Bella Ballon heb je gegarandeerd uniek en professioneel kinderentertainment.

Aanbod Bedrijfsfeest

Bella Ballon is dé specialist in kinderentertainment. Met haar vrolijke liedjes, fantasierijke verhalen, magische tovertrucs en kleurrijke ballonnen heeft ze de mogelijkheid om elk kind een onvergetelijke dag te bezorgen.
Door variatie aan te bieden weet ze de aandacht van kinderen vast te houden en hun fantasie te stimuleren.

Interesse in een kindershow met Bella Ballon?
Stuur een mail voor meer informatie of vul het boekingsformulier in voor advies of entertainment op maat.

Bella Ballon Papegaai ballondieren
Fotograaf: Prezoom

Ballonartiest

Prachtige balloncreaties om je gasten mee te verbazen en verblijden.

  • Spectaculaire balloncreaties
Feest met Bella Ballon
Fotograaf: Prezoom

Ballonnen spektakel

Een spetterende kinderact vol plezier, interactie en gigantisch veel ballonnen.
De kinderen mogen zelf hun fantasie los laten op de ballonnen waarbij prachtige kunstwerken ontstaan.

  • Workshop ballonvouwen
  • Diploma’s ballonvouwen
Bella Ballon glitterjurk
Fotograaf: Prezoom

Kindershow

Spectaculaire kindershow vol interactie, magische tovertrucs, (live) muziek en natuurlijk ballonnen.
Samen met de kinderen wordt het één groot feest!

  • Interactieve show
  • Mijn kinderhits (live)
  • Dansen
  • Magische tovertrucs
  • Ballonnen
  • Handtekeningkaarten
Sun Jingru
Sun Jingru
04/08/2022
Super nice ballon bella, you can get hand free during the kinder feest
Lizet Van Erp
Lizet Van Erp
16/07/2022
Bella Ballon op een zeer korte termijn benaderd voor het kinderfeestje van mijn dochter. Het was in een woord fantastisch, heel gezellig, interactief, vol energie en geweldige balloncreaties. Kelly nogmaals bedankt dat je voor onze dochter last minute bent gekomen!
Robert Entjes
Robert Entjes
09/07/2022
Bella Ballon heeft op de verjaardag van onze dochter voor een geweldige show gezorgd. De kinderen waren razend enthousiast en de balloncreaties zijn geweldig. Dochterlief geniet nog steeds van de ballonnen.
Noor S
Noor S
09/05/2022
Afgelopen weekend voor de ‘Kidsdag’ van de vriendengroep Bella Ballon geboekt. Geweldig voor de kids van jong tot oud! Bella maakt de mooiste creaties van ballonnen, alleen al leuk om naar te kijken (ook zeker voor de volwassenen). Ze ziet er vrolijk uit, zingt vooraf en nadien nog liedjes met een dansje met de kinderen. Heeft alles zelf bij. Kortom; top! Bedankt Bella, voornamelijk dankzij jou was de 1e editie van onze Kidsdag een succes! De kinderen hebben de rest van de dag (en nu nog thuis) met de ballonnen gespeeld!
Natasja
Natasja
09/05/2022
Bella Ballon heeft op onze wedding-afterparty gezorgd voor vermaak voor de kinderen. Alle kids waren er helemaal weg van en gingen moe en zeer voldaan naar huis, uiteraard met een hoop ballonnen als trofee. Wij waren erg blij met de komst van Bella Ballon dus we raden haar zeker aan!
Taniek Kework
Taniek Kework
09/05/2022
Wat een superleuke allround artiest! Echt een aanrader voor ieder kinderfeest
Irene Snijders
Irene Snijders
19/10/2021
Bella Ballon bedankt voor het entertainen van de 9 kids tijdens mijn 60 jarig verjaardagsfeestje. Wat deed je het professioneel. Leuk dat liedje bij aanvang en daarna maakte je prachtige creaties van ballonnen. Zelfs nog tatoeages, waardoor je in tijdnood kwam. De kids waren heel blij met de prachtige ballonfiguren. De inktvis en het konijn gingen zelfs 's avonds mee naar bed. Bedankt voor je bijdrage aan mijn geweldig feest en veel succes verder. Irene
Aimée Mens
Aimée Mens
01/10/2021
Bella Ballon heeft op het lustrumfeest van ons kinderdagverblijf een geweldig leuk optreden gegeven. Ouders, kinderen, opa's & oma's en alle pedagogisch medewerkers hebben genoten van haar spontaniteit, zangtalent en natuurlijk mooie ballonkunst. De grote camper op het schoolplein maakte de feeststemming compleet. Bedankt !!
Quinten van der Zanden
Quinten van der Zanden
01/10/2021
Wij hebben Bella Ballon ingehuurd voor onze bruiloft. Bella kwam tussen ceremonie en het diner. Het was echt geweldig. De kinderen hebben met grote ogen staan kijken naar de creaties die er gemaakt werden. Hier werd nog lang mee gespeeld. Niet alleen de kinderen, maar ook de volwassen gasten hebben er regelmatig bij gestaan, om verstelt te staan van de mooie figuren die er gecreëerd werden. Wij zijn zeer tevreden en raden haar zeer aan.

O.A. DEZE BEDRIJVEN BOEKTEN ONZE KINDERSHOW