KINDERENTERTAINMENT
is een MUST voor je BRUILOFT

Jullie gaan elkaar binnenkort het ja-woord geven.
Dit moment wil je graag met al je vrienden en familie vieren.
Vergeet alleen niet wanneer jij dit graag met hen wilt vieren en ook de kinderen van harte welkom zijn, kinderentertainment cruciaal is om er een prachtige bruiloft van te maken.

Waarom kinderentertainment op een bruiloft?

Bruiloften zijn een magische gelegenheid, waar geliefden samenkomen om hun verbintenis te vieren met familie en vrienden. Maar laten we eerlijk zijn, in de ogen van de kleintjes zijn bruiloften niet altijd de meest opwindende evenementen. Voor kinderen kan het vooruitzicht van een lange dag vol volwassen gesprekken en formaliteiten behoorlijk ontmoedigend zijn, en een bruiloft kan snel veranderen in een ‘saai volwassen-mensen feest’.

Maar wat als ik je zou vertellen dat het mogelijk is om van jouw bruiloft een betoverende ervaring te maken voor zowel jong als oud? Door te investeren in kinderentertainment, kun je ervoor zorgen dat de kleintjes net zo enthousiast zijn over de grote dag als de volwassenen. En het beste van alles is dat wanneer de kinderen gelukkig zijn en zich vermaken, de ouders en andere gasten zich ook kunnen ontspannen en volop kunnen genieten van het feest.

Dus hoe kun je ervoor zorgen dat de kinderen zich net zo welkom en vermaakt voelen op jouw bruiloft als de volwassenen?

Wat te doen met kinderen op je bruiloft

Kinderen, vol energie en nieuwsgierigheid, zijn een belangrijk onderdeel van elke bruiloft. Om ervoor te zorgen dat ze zich betrokken en vermaakt voelen tijdens het feest, is het essentieel om voldoende activiteiten voor ze te plannen. Een speciale kindertafel is een uitstekende manier om de kleintjes een eigen plek te geven waar ze zich kunnen vermaken.

Vul de kindertafel met kleurplaten en kleurpotloden, waardoor ze direct een leuke bezigheid hebben zonder zich te vervelen. Het toevoegen van een kan limonade en wat versnaperingen in de buurt van de kindertafel zal zeker in de smaak vallen bij de jongere gasten. Zorg er wel voor dat het buiten het bereik van de kleurplaten blijft om mogelijke knoeipartijen te voorkomen.

Kinderentertainment bruiloft
Ballonartiest bruiloft

Kinderactiviteiten voor de bruiloft

Voor wat extra beweging en plezier kan een grasveld of een springkussen een perfecte toevoeging zijn. Hier kunnen de kinderen vrij rondrennen, springen en spelen. Ze kunnen hun energie kwijt, terwijl de volwassenen ongestoord kunnen genieten van het feest.

En last but not least, overweeg om een professionele kinderentertainer in te huren. Een ervaren entertainer kan zorgen voor interactieve en boeiende activiteiten. De kinderen worden actief bij de activiteiten betrokken om hen een onvergetelijke ervaring bezorgen tijdens jullie speciale dag. Met professioneel entertainment kunnen jullie er zeker van zijn dat de jongere gasten net zo veel plezier hebben als de volwassenen op jullie bruiloft.

Voordelen voor het Bruidspaar

  • Ontspannen beleving: Wanneer vooraf het entertainment voor de kinderen goed is geregeld, kan het bruidspaar genieten van een ontspannen dag. In plaats van zich bezig te houden met de kinderen, kunnen ze zich volledig richten op het genieten van hun speciale dag, wetende dat de kleintjes in goede handen zijn.
 
  • Meer momenten van plezier en vermaak: Wanneer de kinderen worden vermaakt, hebben bruid en bruidegom meer tijd om te genieten van kostbare momenten met hun gasten. Dit geeft het bruidspaar de kans om te genieten van elk moment.

  • Positieve sfeer: Gelukkige en actieve kinderen dragen bij aan een positieve en feestelijke sfeer op de bruiloft. Hun vreugde en enthousiasme kunnen de hele gelegenheid opfleuren en een vrolijke sfeer creëren waar alle gasten van kunnen genieten.
Bruiloft of trouwerij met ballonnen

Een bruiloft met Bella Ballon

Suzan
Suzan
Geweldig
Lees verder
Wat een fantastisch optreden heeft Bella verzorgd op onze bruiloft! De kinderen waren dolenthousiast en Bella deed het echt zó leuk. Het liedje, de ballondieren en de glittertattoos, alles werd met veel vrolijkheid gedaan. Een aanrader!
Quinten
Quinten
Lees verder
Wij hebben Bella Ballon ingehuurd voor onze bruiloft. Bella kwam tussen ceremonie en het diner. Het was echt geweldig. De kinderen hebben met grote ogen staan kijken naar de creaties die er gemaakt werden. Hier werd nog lang mee gespeeld. Niet alleen de kinderen, maar ook de volwassen gasten hebben er regelmatig bij gestaan, om verstelt te staan van de mooie figuren die er gecreëerd werden. Wij zijn zeer tevreden en raden haar zeer aan.
Lidian
Lidian
Lees verder
Op onze huwelijksdag, waar veel kinderen aanwezig waren, heeft 'Bella Ballon' echt fantastische balloncreaties gemaakt voor de kinderen. Het was een groot succes, alleen maar blije kinderhoofdjes! Dankjewel!
Natasja
Natasja
Lees verder
Bella Ballon heeft op onze wedding-afterparty gezorgd voor vermaak voor de kinderen. Alle kids waren er helemaal weg van en gingen moe en zeer voldaan naar huis, uiteraard met een hoop ballonnen als trofee. Wij waren erg blij met de komst van Bella Ballon dus we raden haar zeker aan!
Patricia
Patricia
Fantastisch voor de kinderen
Lees verder
Bella ballon was fantastisch voor de kinderen tijdens onze bruiloft. Even een uurtje weer spelen en andere prikkels. Zeker een aanrader!
Previous
Volgende
Kortom, kinderentertainment is niet alleen een leuke toevoeging aan je bruiloft, maar een essentieel element dat bijdraagt aan een vrolijke, ontspannen en onvergetelijke feestervaring voor zowel het bruidspaar, de gasten als de kinderen. 

Dus waar wacht je nog op? Neem contact met ons op zodat we samen de mogelijkheden kunnen bespreken om van jullie bruiloft een feest te maken om nooit te vergeten!