MAIL: boekingen@bellaballon.nl

IN DE MEDIA

De Gelderlander

694

^ Bella Ballon bij Moeke Moeren. © Koen Verheijden

Bella Ballon stimuleert de fantasie: ‘Een hit lijkt me natuurlijk hartstikke leuk. Niet alleen voor mezelf’

APPELTERN – Op het grasveld en panoramaterras van Moeke Mooren in Appeltern is het vrijdagmiddag een dolle boel. Het decor: een grote regenboog van ballonnen.

Job van der Meer

Maas & Waler

053339a2-a1d6-4376-970e-2721b8e48a50_thumb840

Bella Ballon, alias Kelly Bruynseels. (Foto: Maik Jansen)

De Maas&Waler dat ben ik: Kelly Bruynseels

In een handomdraai tovert Kelly Bruynseels maar dan in de hoedanigheid van de betoverende Bella Ballon een flamingo te voorschijn van wat eerst eenvoudige ballonnen waren. Hoe kleurrijk is het geheel als zij in haar evenzo kleurrijke outfit in de toegang van haar roze camper staat, waar zij omhelsd wordt door de net ontstane flamingo, als een Phoenix herrezen uit de eigen as.

Door Anne-Bregtje Schelfhout

De Gelderlander

694

Ondanks de regen werd er toch flink gespeeld/ © Erik van ’t Hullenaar

Regen doet de kids helemaal niets op Huissense Buitenspeeldag: ‘We zijn Hollanders!’

HUISSEN – Ondanks de regen was het woensdagmiddag feest in Huissen: na een faillissement én corona was het weer tijd voor de Huissense Buitenspeeldag.

Jesse Reith

De Gelderlander

^ Bella Ballon geeft een balloncreatie aan mevrouw Steendam. © David van Haren

Na vijf jaar geluksmomentjes worden Dreumelse senioren in de ballonnen gezet

DREUMEL – Meestal word je bij een feestje in de bloemen gezet. Maar in de ballonnen gezet worden, is net zo kleurrijk. Dat bleek woensdag in zorgcentrum Sint Barbara in Dreumel. De bewoners, onder wie mevrouw Steendam (foto), kregen allen een ballon die een week lang op hun kamer blijft zweven. Ook diverse ruimtes hangen vol ballonnen.

Peter Deurloo

deMaas&Waler.nl

Eerste Lustrum Vrienden van Barbara (Foto: Henk van Coolwijk)

Vrienden van Barbara viert 1e lustrum

dinsdag 13 april 12:43 – 2021

DREUMEL – Stichting Vrienden van Barbara vierde woensdag 7 april het vijfjarig bestaan. Dit heuglijke feit werd gevierd met de bewoners van Zorgcentrum St. Barbara, de Zonnehof en de bezoekers van de dagverzorging.

deMaas&Waler.nl

Foto: Bella Ballon

Bella Ballon filmt op Groene Eiland

donderdag 16 september 12:31 – 2021

MAASBOMMEL – Kelly Bruynseels, ook wel bekend als Bella Ballon, heeft gisteren haar kindersingle ‘Bella Ballon’ gepresenteerd. Het vrolijke nummer gaat de avonturen die Bella Ballon beleeft, en is te vinden op onder meer Spotify en Apple Music.

Blik op Beneden-Leeuwen

17-09-2021 2 min. Rinie van Haren

Ballonnenclown Bella presenteert single

Om haar voorstellingen nog meer kracht bij te zetten en ook om zichzelf optimaal te kunnen presenteren werkte Bella Ballon de laatste weken hard aan haar eerste single en de bijbehorende opnames. Deze week was er een nieuw hoogtepunt. Bella presenteerde op dinsdag 14 september haar gelijknamige single. De opnames werden gemaakt op Het Groene Eiland in Appeltern. Aan die opnames deden diverse kinderen mee uit Beneden-Leeuwen en uit de regio. Ook werkten danseressen van Organisatieburo Oké uit Dreumel mee aan de totstandkoming van de vrolijke clip. Via alle bekende streamingdiensten is de single vanaf nu te beluisteren en is het aanstekelijke en feestelijke nummer natuurlijk ook mee te zingen.

Blik op Beneden-Leeuwen

18-06-2021 1 min. Rinie van Haren

Typisch Joris Events klaar voor mooie zomer

Samenwerking gestart met Bella Ballon