MAIL: boekingen@bellaballon.nl

FAQ

Frequent Asked Questions

Bella Ballon is een vrolijk en opvallend meisje die graag andere mensen blij maakt. Dit doet ze o.a. door het vouwen van ballondieren. Lees meer over Bella Ballon.

Een ballonnenclown is een clown die ballondieren maakt van één ballon.

Heel simpel, nee. Bella Ballon is geen ballonnenclown. Wel is ze een ballonartiest.

Een ballonartiest is iemand die ballondieren en ballonnenkunst maakt van meerdere ballonnen. Bij een ballonnenclown zul je dus niet zo snel een simpel hondje of konijntje voorbij zien komen. Of naja simpel. Wanneer je geen ervaring hebt is een hondje of konijntje ook niet simpel.

Een ballonnenclown gebruikt één ballon per figuur. Een ballonartiest gebruikt meerdere ballonnen per figuur en maakt grotere en ingewikkeldere ballondieren dan een ballonnenclown.

Bella Ballon is in te huren voor elk feest of event waar kinderen te vinden zijn. Van kleine clubjes kinderen tot grote groepen passerende mensen.
Enkele voorbeelden zijn kinderfeestjes, bedrijfsfeesten en (food)festivals. Elk feestje maken wij graag op maat.

Momenteel ben ik druk bezig met de agenda van 2021. I.v.m. corona kan ik nog geen definitieve data bekend maken van openbare events. Wanneer hier meer over bekend is, zal dit worden gedeeld via instagram. Volg je me nog niet op instagram? Zeker even doen! Ik ben te vinden op bellaballon_

Bella Ballon is te boeken in héél Nederland en Vlaanderen. Bij jou thuis, in een afgehuurde zaal of op het voetbalveld, ik denk graag in mogelijkheden.

Kinderfeestjes zijn mogelijk vanaf € 250,-. De prijs is afhankelijk van de hoeveelheid kinderen en de activiteiten. Z0 kunnen kinderfeestjes worden aangevuld met schminken, een miniworkshop en een show. Neem contact op voor de mogelijkheden en de prijs.

De mogelijkheden zijn eindeloos! Daarom heb ik besloten geen prijzen online te zetten.
De prijzen zijn afhankelijk van o.a. de hoeveelheid kinderen en de voorbereidingstijd. Daarom kun je het beste contact opnemen voor de mogelijkheden en de prijs. Via de knoppen hier beneden kun je vrijblijvend contact opnemen. 

CONTACT

Heb je vragen, wil je meer informatie of een offerte aanvragen voor een kinderfeestje, bedrijfsfeest of andere gelegenheid?
Stuur mij een mailtje of vul het formulier hier beneden in om contact met mij op te nemen.
Je mag natuurlijk ook altijd bellen.