MAIL: boekingen@bellaballon.nl

BALLONNENCLOWN
& BALLONARTIEST

ballonnenclown kinderfeestje

Wat is een Ballonnenclown?

Een ballonnenclown is een vrolijke verschijning in een gek en opvallend kostuum en geschminkt als een typische clown met een rode neus. Een ballonnenclown haalt grapjes met kinderen uit, maakt de kinderen aan het lachen en maakt simpele ballonfiguren zoals een hondje, zwaardje of konijntje. Deze ballonfiguren bestaan uit één ballon en zijn dus heel eenvoudig.
De meeste mensen kennen de ballonnenclowns en hun ballonnen wel nog van vroeger op de kermis, communie of braderie.

Is Bella Ballon een Ballonnenclown?

Heel simpel, nee. Hoewel Bella Ballon aan een aantal aspecten van een clown voldoet is ze zeer zeker geen ballonnenclown.

Bella Ballon is een vrolijke verschijning en altijd te vinden in een zeer opvallend kostuum. Ze haalt grapjes uit met de kinderen, maakt de kinderen aan het lachen en maakt ballonfiguren. Echter zijn dit geen ballonfiguren zoals een ballonnenclown deze maakt. Bella Ballon maakt balloncreaties bestaande uit meerdere ballonnen. Zo kan een ballonfiguur bestaan uit twee tot wel 25 ballonnen. Iets wat je niet vaak tegen komt en misschien zelfs nog nooit eerder hebt gezien!

Ook is Bella Ballon niet geschminkt als een typische clown. Geen wit geschminkt gezicht, geen grote rode mond en geen rode neus.
Bella Ballon kan af en toe een beetje de clown uithangen, echter is ze er geen. Misschien maar beter ook aangezien sommige kinderen bang zijn voor de stereotype clown.

Bella Ballon is daarentegen erg kleurrijk en iets meer ‘the girl next door’.

Ballonartiest Bella Ballon
Ballonnenclown Bella Ballon Slang

Wat is Bella Ballon dan wel?

Bella Ballon is een ballonartiest of ballonvouwer.

Een ballonartiest en ballonvouwer maken in tegenstelling tot een ballonnenclown hele kunstwerken van ballonnen. Waar een ballonnenclown ballonfiguren maakt van één ballon, doet een ballonartiest/ballonvouwer dit met meerdere ballonnen.
Ballonartiesten maken balloncreaties waar veel meer ballonnen in gaan en zijn ook veel langer bezig met het maken ervan. Je hebt dan ook well een ballonfiguur met een echte WOW-factor.

Hoe onderscheid Bella Ballon zich als Ballonartiest?

Bella Ballon is een jong, vrolijk en modern meisje die zich inzet voor het welzijn van de kinderen en ouders. Ze verdiept zich in de persoonlijke ontwikkeling van het kind en speelt hier op een moderne manier op in.
Zo komt Bella Ballon in 2021 met een gloednieuwe show vol interactie. Deze show gaat over nieuwe vrienden maken, persoonsvorming en zelfredzaamheid. Ook is er in de show muziek verwerkt met als aftrap haar eigen single.

Daarnaast is Bella Ballon te boeken met haar ballonnencamper. Een ballonnenkraam die er voor zorgt dat veel meer kinderen in een kortere tijd een gaaf ballonfiguur kunnen krijgen. Zo zorgt Bella Ballon ervoor dat er niet wordt ingeleverd op kwaliteit en ook niet op kwantiteit.

Kindershow

Bella Ballon inhuren voor een kinderfeest

Bella Ballon is in te huren voor elk kinderfeest. Van een heel klein clubje kinderen tot een grote groep langs lopende mensen. Aangezien elk event anders is en alle mensen andere wensen hebben, lever ik graag op maat gemaakt entertainment.
Graag luister ik naar de plannen en wensen zodat ik een passend aanbod kan doen.

Ballonnenclown Bella Ballon

Locaties

Waar is Bella Ballon te vinden?

Bella Ballon is te vinden op:
Kinderfeestjes
– Bruiloften
– Bedrijfsfeesten
– Markten
– Braderieën 
– Winkelcentra
– Campings
– Pretparken
– Speeltuinen
– Restaurants
– (food)Festivals
– Kinderfestivals

Verjaardag

Wat is er mogelijk?

De mogelijkheden zijn werkelijk eindeloos, daarom vraag ik op contact op te nemen. Hieronder staan enkele unieke en bijzondere opties die ik aanbied.

Bella Ballon komt graag langs met haar Ballonnenkraam. Een kraam vol met ballondieren. De kinderen kiezen een ballondier uit welke Bella Ballon voor ze zal maken. Dit zijn leuke en kleurrijke ballondieren. Door het gebruik van de Ballonnenkraam is Bella Ballon in staat veel voorbereiding te treffen waardoor ze niet hoeft in te leveren op kwaliteit of kwantiteit en tóch veel kinderen kan voorzien van een leuke ballon.

Show

Bella Ballon is te boeken met haar interactieve show waar de grootste ballondieren tot leven komen. Een gloednieuwe show waarin we samen met Bella Ballon op avontuur gaan.

Deze show gaat over nieuwe vrienden maken, persoonsvorming en zelfredzaamheid. Zo bevorderen we op een speelse manier de persoonlijke ontwikkeling van een kind.
De show is alleen te boeken met de camper i.v.m. voorbereidingen.

Workshop

Een workshop waarin je gaat leren om ballondieren te maken. Een leuke activiteit voor bijvoorbeeld teambuilding.
Ook is er een minivariant beschikbaar voor kinderen. Deze activiteit bevorderd de motoriek en de kinderen leren om elkaar te helpen.
Ook is de workshop digitaal beschikbaar. De ballonnen en de ballonnenpomp worden thuis gestuurd en er zijn filmpjes van verschillende ballondieren online beschikbaar.

CONTACT

Heb je vragen, wil je meer informatie of een offerte aanvragen voor een kinderfeestje, bedrijfsfeest of andere gelegenheid?
Stuur mij een mailtje of vul het formulier hier beneden in om contact met mij op te nemen.
Je mag natuurlijk ook altijd bellen.