MAIL: boekingen@bellaballon.nl

BALLONNENCLOWN HUREN NIJMEGEN

Ben jij opzoek naar een ballonnenclown in Nijmegen?
Bella Ballon maakt van elk feest een onvergetelijke dag!

Wij maken entertainment op maat en kunnen op deze manier jouw feest tot een groot succes maken.
Ballonnenmeisje Bella Ballon maakt ballondieren in alle soorten en maten. Van haai tot olifant, van unicorn tot octopus. De keuze is reuze.
Ook komt ze live zingen en dansen met de kinderen. Daarnaast is het mogelijk om schminken, glittertattoos, een show of een popcornkraam bij te boeken. Of doe gek en boek het allemaal!

Wil jij onze ballonnenclown huren?
Vul dan het contactformulier in onderaan deze pagina of neem contact op via onderstaande knoppen.

Bella Ballon laat dromen uitkomen

AANBOD BALLONNENCLOWN

De altijd vrolijk Bella Ballon neemt de kinderen mee in een fantasierijk avontuur. Ze tovert de allerleukste ballonfiguren tevoorschijn en bezorgt zo een lach op ieders gezicht.

Bella Ballon staat in een woonkamer met allemaal kinderen om haar heen. Ze heeft net een liedje gezongen en de kinderen staan vrolijk te klappen. Plots verschijnt er een roze ballon. De kinderen staan vol verbazing te kijken hoe Bella Ballon de ballonnen één voor één opblaast.
Bedenkelijk kijken ze wat het gaat worden. “Een octopus!” schreeuwt één van de kinderen. Al heel snel beamen de andere kinderen dat het een octopus is. Er verschijnen nog meer ballonnen. Plots vliegt er een ballon door de lucht.
Het kunstwerk wordt steeds groter en lijkt al helemaal niet meer op een octopus. Wat zou het dan wel worden?

Met de vingers in de oren staan de kinderen angstig toe te kijken wanneer Bella een ronde ballon in tweeën probeert te splitsen om de ogen te maken. Maar gelukkig gaat het goed.
Dan zien ze het. Het is een flamingo! Vrolijk springen de kinderen op één been door de woonkamer.

RECENSIES

Sun Jingru
Sun Jingru
04/08/2022
Super nice ballon bella, you can get hand free during the kinder feest
Lizet Van Erp
Lizet Van Erp
16/07/2022
Bella Ballon op een zeer korte termijn benaderd voor het kinderfeestje van mijn dochter. Het was in een woord fantastisch, heel gezellig, interactief, vol energie en geweldige balloncreaties. Kelly nogmaals bedankt dat je voor onze dochter last minute bent gekomen!
Robert Entjes
Robert Entjes
09/07/2022
Bella Ballon heeft op de verjaardag van onze dochter voor een geweldige show gezorgd. De kinderen waren razend enthousiast en de balloncreaties zijn geweldig. Dochterlief geniet nog steeds van de ballonnen.
Noor S
Noor S
09/05/2022
Afgelopen weekend voor de ‘Kidsdag’ van de vriendengroep Bella Ballon geboekt. Geweldig voor de kids van jong tot oud! Bella maakt de mooiste creaties van ballonnen, alleen al leuk om naar te kijken (ook zeker voor de volwassenen). Ze ziet er vrolijk uit, zingt vooraf en nadien nog liedjes met een dansje met de kinderen. Heeft alles zelf bij. Kortom; top! Bedankt Bella, voornamelijk dankzij jou was de 1e editie van onze Kidsdag een succes! De kinderen hebben de rest van de dag (en nu nog thuis) met de ballonnen gespeeld!
Natasja
Natasja
09/05/2022
Bella Ballon heeft op onze wedding-afterparty gezorgd voor vermaak voor de kinderen. Alle kids waren er helemaal weg van en gingen moe en zeer voldaan naar huis, uiteraard met een hoop ballonnen als trofee. Wij waren erg blij met de komst van Bella Ballon dus we raden haar zeker aan!
Taniek Kework
Taniek Kework
09/05/2022
Wat een superleuke allround artiest! Echt een aanrader voor ieder kinderfeest
Shahrzad Emami
Shahrzad Emami
23/01/2022
Irene Snijders
Irene Snijders
19/10/2021
Bella Ballon bedankt voor het entertainen van de 9 kids tijdens mijn 60 jarig verjaardagsfeestje. Wat deed je het professioneel. Leuk dat liedje bij aanvang en daarna maakte je prachtige creaties van ballonnen. Zelfs nog tatoeages, waardoor je in tijdnood kwam. De kids waren heel blij met de prachtige ballonfiguren. De inktvis en het konijn gingen zelfs ‘s avonds mee naar bed. Bedankt voor je bijdrage aan mijn geweldig feest en veel succes verder. Irene
Aimée Mens
Aimée Mens
01/10/2021
Bella Ballon heeft op het lustrumfeest van ons kinderdagverblijf een geweldig leuk optreden gegeven. Ouders, kinderen, opa’s & oma’s en alle pedagogisch medewerkers hebben genoten van haar spontaniteit, zangtalent en natuurlijk mooie ballonkunst. De grote camper op het schoolplein maakte de feeststemming compleet. Bedankt !!
Quinten van der Zanden
Quinten van der Zanden
01/10/2021
Wij hebben Bella Ballon ingehuurd voor onze bruiloft. Bella kwam tussen ceremonie en het diner. Het was echt geweldig. De kinderen hebben met grote ogen staan kijken naar de creaties die er gemaakt werden. Hier werd nog lang mee gespeeld. Niet alleen de kinderen, maar ook de volwassen gasten hebben er regelmatig bij gestaan, om verstelt te staan van de mooie figuren die er gecreëerd werden. Wij zijn zeer tevreden en raden haar zeer aan.

CONTACT

Heb je vragen, wil je meer informatie of een offerte aanvragen voor een kinderfeestje, bedrijfsfeest of andere gelegenheid?
Stuur mij een mailtje of vul het formulier hier beneden in om contact met mij op te nemen.
Je mag natuurlijk ook altijd bellen.