MAIL: boekingen@bellaballon.nl

BALLONNENCLOWN GELDERLAND

Wil je een ballonnenclown huren in Gelderland voor extra entertainment op een feest?
Onze vrolijke Bella Ballon is een ballonartiest die fantastische ballondieren vouwt. Van aap tot giraf en van slak tot eenhoorn, ze maakt het allemaal.

Bella Ballon komt live zingen en dansen. Ze maakt ballondieren voor de kinderen. En de jarige wordt flink in het zonnetje gezet.
Naast de spectaculaire ballonfiguren die ze vouwt, kunnen er ook extra activiteiten worden bijgeboekt. Zoals schminken, glittertattoos, popcornmachine of een piñata. 

De mogelijkheden zijn eindeloos. Dus ben jij opzoek naar uniek entertainment voor een onvergetelijke dag, neem dan via onderstaande knoppen contact op.

AANBOD BALLONNENCLOWN GELDERLAND

KINDERFEEST

Bella Ballon komt live zingen en dansen. Ze maakt unieke ballondieren voor alle kinderen. En de jarige wordt flink in het zonnetje gezet.

Ook is het mogelijk om extra
activiteiten bij te boeken zoals schminken, glittertattoos,
miniworkshop, popcornmachine
of een piñata.

BALLONNENKRAAM

Luifel uit, vlaggetjes er aan en muziek er bij. Ballonnen hangen al klaar om gevouwen te worden. En zo hebben we een unieke feestlocatie.

Met de ballonnenkraam kan Bella Ballon een grote productie draaien. Zo kan zij meer kinderen entertainen. Aan de hand van een menu kunnen de kinderen een ballondier uitkiezen.

OP MAAT

Elk feestje is anders. Ons aanbod dus ook. Voor elk feest kunnen wij ons aanbod afstemmen op het aantal verwachte kinderen en/of volwassenen. En uiteraard ook op de tijdspanne van het feest. 

Voor elk feestje zijn er
verschillende wensen en ook
verschillende mogelijkheden.

CONTACT

Heb je vragen, wil je meer informatie of een offerte aanvragen voor een kinderfeestje, bedrijfsfeest of andere gelegenheid?
Stuur mij een mailtje of vul het formulier hier beneden in om contact met mij op te nemen.
Je mag natuurlijk ook altijd bellen.