BALLONNENCLOWN HUREN APELDOORN

Dit ben ik

Onze ballonnenclown komt graag naar Apeldoorn. Bella Ballon, is een vrolijk en energiek meisje. Met haar ballonnen en haar camper rijdt ze door het hele land om overal kinderen te entertainen.

Met haar aanstekelijke lach en kleurrijke jurk, valt ze overal meteen op. Dit ballonnenmeisje tovert spectaculaire ballondieren tevoorschijn. En maakt van elk feest een onvergetelijke dag.

Zingen, dansen ze doet het allemaal. Ballondieren maken, de jarige in het zonnetje zetten en nog veel meer. Wat dacht je van schminken en glittertattoos zetten. Ook zorgt Bella Ballon voor zoete lekkernijen zoals popcorn of een piñata.
Liever een ballonnenshow of de ballonnenkraam? Ook dat kan! De mogelijkheden zijn eindeloos. Het entertainment wordt op maat gemaakt zodat we voor elk feest iets te bieden hebben.

Wil jij Bella Ballon op bezoek? Neem dan via onderstaande knoppen contact op om de mogelijkheden te bespreken.
Tot snel!

AANBOD BALLONNENCLOWN

BALLONFIGUREN

De leukste en grappigste, maar ook kleinste en grootste ballonfiguren. Ze zijn kleurrijk en opvallen. En toveren een lach op ieders gezicht.

SCHMINKEN

Bella Ballon schminkt stralende kindergezichtjes.
Ze tovert de kinderen om in een echte dino, tijger of prinses.

POPCORN

Heerlijke, popcorn met speciale suiker of zout voor de beste smaak. Met deze popcorn machine maak je in een hand omdraai heerlijke popcorn.

Kiki de Paradijsvogel

BALLONNENSHOW

Een interactieve show vol spannende moment. Geschikt voor campings en festivals. Maar ook voor kinder- en familiefeesten.

ballonnenkraam

BALLONNENKRAAM

Ballonnen voor iedereen!
De ballonnenkraam is een echte eyecatcher. En trekt kinderen al van verre aan.

WhatsApp Image 2021-07-03 at 09.00.05

PIÑATA

3, 2, 1 prikken maar!
Een piñata gevuld met zoetigheid voor alle kinderen.

CONTACT

Heb je vragen, wil je meer informatie of een offerte aanvragen voor een kinderfeestje, bedrijfsfeest of andere gelegenheid?
Stuur mij een mailtje of vul het formulier hier beneden in om contact met mij op te nemen.
Je mag natuurlijk ook altijd bellen.