Wat is een ballonartiest?

Een ballonartiest wat is dat eigenlijk? Wat doet een ballonartiest? En wat is het verschil tussen een ballonartiest en een ballonnenclown? Is Bella Ballon een ballonartiest? Allemaal vragen die ik regelmatig hoor en volkomen begrijp. Zonder al te veel in detail te treden, zal ik uitleggen wat een ballonartiest is. Wellicht krijg je zo ook een beter beeld waar je zelf nu eigenlijk naar op zoek bent voor jouw feestje.

Voor je feestje ben je op zoek naar iemand die ballonnen vouwt. Maar hoe heet zo iemand? En waar vind je zo iemand? Dan is het handig om eerst te weten waar je precies naar op zoek bent. Er zijn ballonnenclowns, ballonartiesten en dan heb je nog Bella Ballon.

Ballonnenclown

Een ballonnenclown kennen we vast allemaal wel. Je zag ze vroeger veel op de kermis of misschien wel in een winkelcentrum. Vaak verkleed als clown en loopt rond met enkele ballonnen. Met deze ballonnen maakt hij diertjes en figuren. Wel hele eenvoudige dieren. Per figuur wat hij maakt, gebruikt hij namelijk één ballon. Zo is de clown in staat om rond te lopen en is zo dus een mobiele act. En ook kan hij veel kinderen in weinig tijd voorzien van een ballonfiguur aangezien hier weinig tijd in gaat zitten.

Ballonartiest

Wat is het verschil tussen een ballonnenclown en een ballonartiest. Is dit niet gewoon hetzelfde?
Zoals de naam al doet vermoeden is een ballonartiest mééstal niet verkleed als clown. Soms zijn we wel verkleed, maar bijvoorbeeld niet als clown. En soms zijn ze helemaal niet verkleed en dragen ze nette kleren zoals bijvoorbeeld een goochelaar.

Alleen is dat niet het enige verschil. Ballonartiesten zijn echte kunstenaars die hun vak goed kennen. Met ballonnen kunnen zij hun weg heel goed vinden en kunnen van alles tevoorschijn toveren. Waar een ballonnenclown voor een ballondier één ballon gebruikt, gebruikt een ballonartiest voor een ballondier 5, 10, 25 of misschien wel nog veel meer ballonnen.
Dat zijn er heel veel. En dit geeft de ballonartiest de mogelijkheid om er een uniek en fantastisch kunstwerk te maken zoals je deze waarschijnlijk nog nooit hebt gezien. Het is een soort van ballonfiguren 2.0.
Is het nog niet helemaal duidelijk wat het verschil is tussen een ballonnenclown en een ballonartiest? Een tijdje geleden heb ik een video opgenomen om jou het verschil te laten zien.

Zoals je hierboven ziet hebben zowel ballonnenclowns als ballonartiesten beide voor- en nadelen.
Zo kan een ballonnenclown veel ballonfiguren produceren, maar je hebt dan wel een simpel ballonhondje.
Een ballonartiest maakt hele gave ballondieren, maar je staat wel veel langer te wachten en minder kinderen komen aan de beurt.

Zoals je misschien wel weet maakt Bella Ballon geen simpele ballonhondjes en is ze niet verkleed als clown. We kunnen dus wel concluderen dat Bella Ballon geen ballonnenclown is.

Bella_22

Is Bella Ballon dan een ballonartiest?

We zouden Bella Ballon in het vakje van ballonartiest kunnen plakken. Echter ligt het iets genuanceerder dan dat.
Bella Ballon is in combinatie met ballonartiest ook kinderentertainer. Zo combineert zij ballonnen met allerlei andere activiteiten. Bella Ballon komt live zingen, danst met de kinderen, kan schminken, glittertattoos zetten, popcorn maken, goocheltrucjes, noem maar op.
Alleen is dat niet hetgeen dat Bella Ballon uniek maakt. Bella Ballon is een echte kinderentertainer. Ze neemt de kinderen mee naar een andere wereld waar de fantasie van de kinderen wordt gestimuleerd. Kinderen raken niet uitgesproken over Bella Ballon. Maanden na een bezoek van Bella Ballon zul je ze er nog steeds over horen.

Bella Ballon is te boeken voor kinderfeestjes, familiefeesten, bruiloften, maar ook voor grotere events. Zoals bedrijfsfeesten, campings, evenementen en festivals.
Om de nadelen van een ballonnenartiest te takkelen en ervoor te zorgen dat zoveel mogelijk kinderen kunnen genieten van het entertainment van Bella Ballon, zijn er twee verschillende concepten.
Nog meer dingen dus die Bella Ballon uniek maken en de bezoeker de ultieme ervaring geeft.

ballonnenkraam

De ballonnenkraam

Wil jij graag veel gasten voorzien van een ballondier, maar wil je graag iets meer dan een simpel ballonhondje?
De ballonnenkraam staan voor kwaliteit en kwantiteit. Met de ballonnenkraam kan Bella Ballon zonder af te doen aan de kwaliteit een grotere hoeveelheid ballonfiguren produceren. Doordat de ballonnen al deels zijn voorbereid, hoeven ze op locatie alleen nog afgevouwen te worden. Zo staat Bella Ballon toch ballonnen te vouwen op jouw event, maar hoeven de gasten minder langs te wachten en worden er veel meer gasten voorzien van een leuke ballon.

Kiki de Paradijsvogel

Ballonnenshow

Als kinderentertainer speelt Bella Ballon haar eigen shows. Shows met uiteraard allerlei ballonfiguren. Zo zijn er kleine intieme shows met allerlei grote ballonfiguren. En er zijn hele grote shows die voor een groot publiek gespeelt kunnen worden met gigantische ballonfiguren. Één ding hebben de shows allemaal gemeen. Ze zijn interactief zodat de kinderen enthousiast mee kunnen doen, er wordt gebruik gemaakt van leuke muziek en we maken er een groot feest van!

Wil jij weten wat Bella Ballon voor jou kan betekenen?
Neem dan vrijblijvend contact op via onderstaande knoppen.
We maken graag entertainment op maat!

Wil jij Bella Ballon ontmoeten?
Volg Bella Ballon dan op instagram om te zien wanneer ze waar komt.
Boek Bella Ballon voor een bedrijfsfeest, familiefeest, kinderfeest of elk ander feest.
Of wil je Bella Ballon beter leren kennen, vul dan het formulier hier beneden in en ontvang mailtjes en video’s van Bella Ballon zelf en blijf op de hoogte van het allerlaatste nieuws.
Tot snel!

Blijf op de hoogte van ons nieuws en schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang mailtjes, video’s en leuke activiteiten van Bella Ballon.

CONTACT

Heb je vragen, wil je meer informatie of een offerte aanvragen voor een kinderfeestje, bedrijfsfeest of andere gelegenheid?
Stuur mij een mailtje of vul het formulier hier beneden in om contact met mij op te nemen.
Je mag natuurlijk ook altijd bellen.